Home Nieuws PSV zorgt laat in 1ste helft tegen PSG voor enorme verbazing: ‘Doe...

PSV zorgt laat in 1ste helft tegen PSG voor enorme verbazing: ‘Doe even normaal!’

524
0

PSV is dinsdagavond met een verrassende 0-1 voorsprong de rust ingegaan Paris Saint-Germain.

Ousmane Dembélé kreeg in de eerste helft twee dotten van kansen, maar had beide keren zijn vizier niet op scherp. De eerste keer schoot hij volledig vrij voor doelman Walter Benítez op de lat en vervolgens wild over.

Noa Lang profiteerde in de 34ste minuut door uit het niets voor de 0-1 aan te tekenen. PSV hielp de Parijzenaren vlak voor het verstrijken van de eerste helft bijna in het zadel na een enorme fout in de opbouw.

Boscagli nam een doelptrap kort naar Benítez, die de Monegask de bal vervolgens weer toespeelde. Boscagli werd hierna onder druk gezet door Dembélé, waarna Lee-Kang In van dichtbij het cadeautje niet uitpakte. Benítez wist ternauwernood te pareren.

Ziggo Sport-commentator Richard van Iterson wist niet wat hij zag: “Waarom zou je in hemelsnaam de problemen op de hals halen? Je zou zeggen: ‘Doe even normaal!’ Het is bijna rust. Geef die bal een hijs richting Luuk de Jong, doe niet zo moeilijk. Uiteindelijk loopt dit met een sisser af.”