Home Nieuws Verbaasde reactie: ‘36% balbezit voor FC Twente? Geloof er niks van!’

Verbaasde reactie: ‘36% balbezit voor FC Twente? Geloof er niks van!’

2843
0

Een eenvoudige avond in Enschede, is de korte conclusie na FC Twente – PSV.

PSV begon voortvarend aan het duel in Enschede, al bleek dat niet terug te komen in kansen en doelpogingen. De teller van die statistieken bleef lang op nul staan. Halverwege de eerste helft veranderde dat echter en trok PSV de wedstrijd ook statistische bezien naar zich toe.

Joey Veerman schoot PSV in de blessuretijd van de eerste helft op 0-1. De ruststand bleek een magere afspiegeling van de verhoudingen op het veld te zijn. Na afloop werd Joey Veerman door de media geconfronteerd met de statistieken van de wedstrijd tussen FC Twente en PSV. De reactie van de middenvelder is mooi om te aanschouwen.

De middenvelder uit Volendam zei het niet met zoveel worden maar bedoelde eigenlijk wel ‘gewoon’ dat hij vanaf minuut één het gevoel had dat PSV zou gaan winnen van FC Twente. Zijn verbaasd reactie bij het aanhoren van het percentage balbezit is zo mogelijk nog leuker: “36% balbezit voor FC Twente? Geloof er niks van!’, klinkt het in onderstaande video.